Home Vlerick Business School de partner van elke ondernemer

Vlerick Business School de partner van elke ondernemer

Wil je leren van ervaringen van andere bedrijven? Nieuwsgierig naar de laatste inzichten binnen jouw expertisedomein? Op zoek naar inspirerende voorbeelden? De raden wij van KMO-INFO de specifieke opleidingen aan van Vlerick Business School aan.

Onze onderzoekscentra staan klaar om je vragen te beantwoorden en bieden een uniek netwerk aan kennis en activiteiten aangepast aan jouw noden. Samen met jouw organisatie willen wij kennis omzetten in actie en actie in kennis.

Ontdek de meest recente onderzoeksinzichten, de nieuwste modellen, de ervaring van onze professoren en veel meer! Met een brede waaier aan partnerschappen en formules streven we ernaar een toegevoegde waarde te bieden voor jouw business realiteit. Bekijk het aanbod van onderzoeksinitiatieven waarbij je kan aansluiten onderaan deze pagina.

Accounting & Finance

Meer informatie

Verruim uw expertise in Accounting & Finance met opleidingen en onderzoek in corporate finance, accounting en management accounting & control.

Ondernemerschap

Meer informatie

Onze experts zijn gespecialiseerd in het herkennen van opportuniteiten, businessplanning en groeimanagement, met focus op KMO’s.

algemeen management

Meer informatie

Algemeen management richt zich op de basisconcepten en de nieuwe trends in het domein van management.

Governance & Ethiek

Meer informatie

Verdiep uw inzichten in governance en ethiek, van corporate governance over maatschappelijk verantwoord ondernemen tot beloningsbeleid.

Human Resource Management

Meer informatie

Ontdek onze knowhow in carrièremanagement, performance management, opleiding & ontwikkeling, internationale en strategische HRM, enz.

Digital Transformation

Meer informatie

Onze professoren in Digital Transformation hebben uitgebreide expertise en ervaring in business analytics, digitale strategieën, het aligneren van business & ICT, en het transformeren van organisaties tot digitale leiders.

Innovatiemanagement

Meer informatie

Leer hoe uw organisatie te designen en te managen voor innovatieve performantie en hoe innovatieve ideëen om te zetten in mature en concrete businessproposities.

Marketing & Sales

Meer informatie

Boost je managementvaardigheden in domeinen gaande van merkbeleid en B-to-B marketing tot marktstrategie en -innovatie.

Operations & Supply Chain Management

Meer informatie

Maak kennis met onze expertise over manufacturing, supply chain management, projectmanagement en het operationeel beheer van diensten.

People Management & Leiderschap

Meer informatie

Onze professoren hebben een lang track record in domeinen als change management, coaching, besluitvorming, emotionele intelligentie, onderhandelen, leiderschap en teamwerk.

Strategie

Meer informatie

Business strategie, internationale strategie en strategisch management zijn de belangrijkste topics die aan bod komen in ons strategieaanbod.

Retail & Consumer Goods

Meer informatie

Verdiep uw kennis over de relaties tussen retailers, leveranciers en shoppers.