Home Starten met personeel

Starten met personeel

Als ondernemer kun je natuurlijk in je eentje van start gaan met uw bedrijf, maar het kan ook zijn dat je al meteen of op termijn op zoek moet naar geschikt personeel.

Maar de ene werknemer is de andere natuurlijk niet. En met welke wettelijke regels (denk aan verzekeringen, loonkosten, rsz etc.) moet je allemaal rekening houden?

Of misschien ben je zelfs al een tijdje bezig en wil je een offerte ontvangen van diverse sociale secretariaten. Ons digitaal platform kan dit voor jou regelen. Vul een aantal gegevens in en je krijgt vrijblijvend een aantal offertes van sociale secretariaten die sterk actief zijn in jou sector en paritair comité.

Vrijblijvende offerte Sociaal Secretariaat

Wenst u een offerte om te kijken of een overstap interessant is voor u? Of start u met personeel? Indien u beslist om klant te worden bij een sociaal secretariaat waarvan u via KMO-INFO een offerte ontving, dan verzorgen ze alle administratieve verplichtingen zodat de overstap of start vlekkeloos verloopt. De overstap naar een ander sociaal secretariaat is via KMO-INFO vrij eenvoudig.