Vastgoed- en verzekeringsmakelaar Jan Gorissen is de nieuwe voorzitter van JCI Hasselt. Hij heeft een nieuw team van ondernemende mensen rondom zich verzameld, die allen door de organisatie van activiteiten hun talenten verder kunnen ontwikkelen.

Jan Gorissen komt niet onbeslagen op het ijs. In 2017 was hij al voorzitter van JCI Limburg en initieerde hij meerdere spraakmakende projecten voor en door ondernemers. Nu neemt hij het voortouw in de afdeling Hasselt, opnieuw met grote ambities.

“JCI Hasselt is de grootste Limburgse afdeling”, zegt hij. “Het doel is dat we door ons engagement, vriendschap en het realiseren van creatieve projecten kunnen groeien tot toekomstgerichte, ondernemende voortrekkers. Ik wil het komende werkingsjaar iedereen aansporen zijn eigen talenten te gebruiken om ons als geheel te versterken.”

Het bestuur bestaat verder uit Dries Dehaese (commissiewerking), Hanne Nijs (HR), Wout Withofs (penningmeester), Sophia Claes (vorming), Ann Dauven (events), Ruben Ieven (communicatie) en Berten Vandebroek (past-voorzitter). JCI Hasselt maakte naam als organisator van de eerste edities van Hasselt Beach, Tour Culinair, Kaperconcerten, Operatie Animatie, enzovoort. Meer recent organiseerden zij o.m. Broodbreker en Jardin Mystique (op de Hasseltse Jeneverfeesten). In mei 2020 zal de vereniging hun Europese broeder- en zusterkamers in Hasselt verwelkomen voor hun jaarlijkse European Multi Twinning.

Bron: Madeinlimburg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here