HRlinkIT heeft Helga Florentie aangesteld als CEO. Helga neemt het algemeen management op zich waardoor het HR-techbedrijf met vestiging in Gent en Leuven en klanten in binnen- en buitenland verder kan groeien. De expert in digitale talent acquisitie oplossingen wil zijn klanten ontzorgen in hun digitale transformatie en is al jaren kind aan huis bij de grootste HR-spelers.

“Ik heb gekozen voor HRlinkIT omdat het bedrijf bestaat uit enorm gepassioneerde en getalenteerde mensen die vooruitstrevende projecten realiseren”, vertelt nieuwbakken CEO Helga Florentie. De door de wol geverfde Business Manager in HR en IT, die onder andere mee aan de wieg stond van Randstad Construct, zal als CEO een tandem vormen met oprichter Wim Van Meerbeeck.

“We zijn een vliegtuig met twee piloten waar ieder zijn verantwoordelijkheid en talenten kan inzetten. Samen werken we op een evenwichtige en mensgerichte manier aan groei en het realiseren van onze missie: het gidsen van organisaties bij het vinden, verleiden, boeien en betrekken van talent aan de hand van een state-of-the-art digitale strategie in combinatie met best of breed technologie.”

De uitdaging van de markt

Wim Van Meerbeeck vertelt: “De veranderende arbeidsmarkt zal werkgevers ertoe dwingen om talent meer geïntegreerd te benaderen en een diverse mix aan werkvormen te managen om hun behoeften aan talent te kunnen invullen. Onze expertise ligt in het vertalen van deze visie in nieuwe business processen én de manier waarop deze technologisch ondersteund worden door totaaloplossingen of optimale integraties van meerdere systemen.”

Grootste HR-spelers

HRlinkIT realiseerde de afgelopen jaren een stevige groei in binnen-en buitenland. In de portefeuille zitten spelers uit de HR-wereld zoals Agilitas, Vivaldis Interim, Liantis en Talentus. “In België ondersteunen we 90% van de grootste HR-spelers, maar kunnen we eveneens IPG, Lidl en BMW tot onze klanten rekenen”, weet Wim. “We hebben ook een bredere footprint naar heel wat andere Europese landen zoals Nederland, Spanje, Italië en Portugal.”

Bron: Mediahuis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here