An Havet van dierenartsenpraktijk An Havet uit Blanden is door Handelsgids.be maandagavond opnieuw verkozen tot vriendelijkste handelaar van Oud-Heverlee

De awarduitreiking vond plaats in cultuurzaal Den Elzas in Huldenberg. An Havet sleept opnieuw de award van Vriendelijkste Handelaar in de wacht. Zij krijgt naast de award ook een publiciteitsbudget ter waarde van 600 euro. Op de tweede plaats eindigde Garage Vanlinthout en Jos De Kok eindigde op de derde plaats. 

Honderden kmo’s uit de streek deden het afgelopen jaar hun uiterste best om hun klanten zo goed mogelijk verder te helpen, in de hoop om de felbegeerde trofee mee naar hun zaak te kunnen nemen.

Vriendelijkheid is een troef, dat zet Handelsgids.be dan ook graag in de kijker. Luc Verheyden: ”Buiten service en vakkennis, kleinschaligheid en specialisatie, staat klantvriendelijkheid op de eerste plaats bij de particulier. Dat is dé hoofdreden waarom hij blijft kopen bij de lokale handelaar!”

De avond in Huldenberg werd afgesloten met een komische show van Jacques Vermeire en Ruben Van Gucht, “Van 7 tot 77”. Bron: Nieuwsblad

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here